Image Alt

Restaurant

Chef-kok Jeroen van der Holst staat bekend als no-nonsense chef die met de mooiste, verse ingrediënten zijn eigen spannende twist geeft aan klassieke gerechten.

Van der Holst en zijn bevlogen team halen hun inspiratie uit de seizoenen, de verse producten op de markt, bij de slager en de visboer en de Nederlandse en internationale culinaire ontwikkelingen.

De brigade van EnSuite heeft maar een doel: u een heerlijke avond bezorgen met vrienden of familie. Persoonlijke aandacht is daarbij het sleutelwoord. Waar mogelijk brengt de chef zelf gerechten aan tafel, maar ook de rest van het gastvrije team zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Jeroen van der Holst is een echte Leidenaar, maar zette in alle grote steden in Nederland restaurants op. Hij werkte onder meer in gerenommeerde restaurants als Huis ter Duin, Kasteel De Wittenburg, De Zwarte Walvis, De Beukenhof en in Frankrijk.

In 2017 vond hij het tijd om in zijn eigen stad een eigen restaurant te openen in een monumentaal pand aan de Breestraat 56. In 2021 herdoopte hij dat EnSuite, ingegeven door de historische kamers-en-suite op de benedenverdieping. “Dezelfde kwaliteit, dezelfde aandacht, maar met een nieuwe naam en een frisse look.”

Welkom bij Restaurant EnSuite

0